dimarts, 17 de novembre de 2015

Aprovechando la semana de la ciencia vamos a hacer innovación

Francisco Cobacho

Hola en Citilab vamos a realizar la próxima semana, " 2 semana de la innovación "


El jueves 26NOV de 18:30 a 20:00 realizaré una charla sobre ciberadicciones , ciberbullyning y seguridad en internet -orientado a padres-, aparte de presentar el nuevo servicio de tecnoatencio que es gratuito.Durante la semana se realizaran charlas de drones y nuevas profesiones, cryptoparty, programación  Taller BeetleBlocks   , este próximo fin de semana habrá una LAN Party,  vamos a tener una semana muy intensa...


Más información
Ruego que si podéis lo paséis a padres y conocidos.

Estaría bien que os apuntéis para dimensionar donde se ejecutan las charlas
Os dejo un fragmento de lo que vamos hacer esta semana:

La Setmana de la co-innovació és un esdeveniment anual que vol reunir les organitzacions amb i sense ànim de lucre, els emprenedors i el públic en general durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir aflorar iniciatives innovadores ciutadanes a la comarca. 
La 2a Setmana de la co-innovació vol visibilitzar totes aquelles accions innovadores que es treballen al territori
Totes aquelles iniciatives que estan potenciant la innovació a la comarca, aquelles que implementen idees que transformen la societat.
Aquesta nova edició de la Setmana de la co-innovació  és una invitació oberta per a la reflexió, el diàleg i l’acció a favor de la innovació ciutadanasocial, tecnològicaempresarialjuvenil…o a qualsevol altre forma d’innovació que aporti solucions eficaces per donar forma als nous temps.
El Baix Llobregat serà la seu i la Setmana de la co-innovació serà on començarem a construir l’ecosistema d’innovació ciutadana i social de la comarca.
Serà una setmana amb esdeveniments educatius en xarxa, amb conferènciestallerspresentación d’eines i dinàmiques sobre les competències que estem treballant en aquests moments. Convidem a tots els que vulguin sumar les seves iniciatives, experiències o eines, a compartir i co-innovar al Baix Llobregat.


SaludosFrancisco Cobacho


-----------------------------------------------------
Blog:Tu visión en internet pap@