dilluns, 16 de novembre de 2015

L’Ajuntament de Cornellà condemna i expressa la seva repulsió pels atemptats terroristes de París

L’Ajuntament de Cornellà condemna i expressa la seva repulsió pels atemptats terroristes de París
16/11/2015  Avui dilluns, a partir de les 19.00h es farà un minut de silenci en record a les víctimes a la plaça de l'Ajuntament
 
L'Ajuntament de Cornellà, davant els atemptats terroristes que van tenir lloc la nit de divendres a París, vol expressar la seva repulsa als atacs succeïts a França i la seva solidaritat amb les víctimes i el poble de la capital francesa.
En nom dels membres del consistori, així com dels veïns i veïnes de Cornellà, volem manifestar el nostre condol als familiars de les víctimes i als ciutadans de París. Més de 120 persones han resultat mortes i desenes han estat ferides en diferents atacs que s'han produït en diversos punts de la capital francesa.
També volem mostrar el nostre recolzament a les autoritats del país gal davant aquesta situació d'emergència.
Rebutgem qualsevol forma de terrorisme, ja que l'ús de la violència no té cap tipus de justificació i és un atac contra la democracia i les llibertats tant individuals com col•lectives.
Per avui dilluns 16 de novembre s'ha convocat una concentració per fer un minut de silenci en solidaritat amb França a les 19h a la plaça de l'Ajuntament.