dimarts, 5 d’abril de 2016

VI Cross Popular PELL Corpus "Corre o camina contra la pobresa energética" i cicle de tallers i xerrada

Benvolguts/des, 

Us fem arribar informació de la VI edició del CROSS POPULAR PELL CORPUS que tindrà lloc el dia 21 de maig a les 9h, organitzat pel Parc Esportiu Llobregat (PELL) i en col·laboració amb el Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cornellà, sota el lema  “Corre o camina contra la pobresa energètica”. 


El Cross Popular també ofereix als participants consells i idees per millorar la gestió energètica a casa. Per tal d’oferir encara més recursos i informació sobre aquest tema a la ciutadania, s’ha programat un cicle de tallers i xerrada sobre energia a la llar i pobresa energètica durant la primavera. Aquestes activitats tindran lloc al Centre Cívic PELL i a les Biblioteques de Cornellà. S’adjunta flyer amb els detalls de la programació.

La participació en els tallers i xerrades, així com en la 3ª edició del “Zumba per la dignitat”, l’inflable “Saltem amb energia” i l’activitat “Granissats a pedals”, que també tindran lloc el 21 de maig, contribuiran a sumar kWh contra la pobresa energètica. Totes aquestes activitats també formen part de la Setmana Europea de l’Energia.
S’adjunta tríptic amb tota la información.