dilluns, 31 d’octubre de 2016

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR (30-11-16)

Benvolgudes famílies,

S'ha convocat la renovació del Consell Escolar dels centres escolars públics.

En el cas del IES Francesc Macià, s'han de renovar 3 membres representants de les famílies, 1 membre de l'alumnat i 4 places del professorat.

Us avancem que les elecciones seran el dia 30 de novembre i us demanem que us animeu a presentar les vostres candidatures ja que si no, les places quedarien desertes. 

Tot i que en els darrers anys els Consells Escolars han perdut poder decisori a causa de les diferents modificacions legislatives, és important poder comptar amb una representació de les famílies per estar assabentats de les possibles novetats del Departament, els projectes de la direcció del centre i poder fer propostes o objeccions als mateixos i, si més no, donar la nostra opinió al respecte.

Les reunions del Consell Escolar es fan habitualment en horari de tarda i 3-4 cops a l'any, per la qual cosa no supossen moltes hores de dedicció i es poden compaginar  amb prou facilitat amb la jornada laboral o altres obligacions que tingueu.

En els propers dies us informarem dels tràmits que haureu de fer els que vulgueu presertar-vos i tornem a insistir en la necessitat que es presentin pares i/ o mares suficients per renovar les 3 vacants actuals i almenys 3 suplents que es necessiten pel bon funcionament del Consell.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

Ampa FM