ACTIVITATS

COMIAT DELS ALUMNES Volem que l'estada dels nois i noias a l'Institut s'acabi amb un acte d'acomiadament que combini la solemnitat d'un acte acadèmic amb un comiat festiu de tots: alumnes, professors i famílies.

Per aquesta raó, i des de fa molts anys, en acabar 4t d'ESO i 2n de batxillerat celebrem un simpàtic i emotiu torn de paraules amb les intervencions de professors, representant dels alumnes, la direcció del Centre, i l'AMPA. 

Després es dóna a cada alumne una carpeta amb la fotografia del seu grup i el nom de tots i, finalment, fem una festeta, l'última, amb ball i ganes de passar-s'ho bé, sense que hi falti el berenar o sopar que aporta en su totalitat l'Associació de Pares i Mares.És una forma càlida i humana de dir "adeu" a qui ha passat una part molt important de la seva jove vida entre aquestes parets.

HOMENATGE ALS AVIS CANGUR

Cada any es fa un petit berenar en homenatge als avis que fan de cangurs dels nostres alumnes. És la nostra manera de dir-los "gràcies!".

SOPAR DE NADAL


Al final del 1r trimestre organitzem un sopar per a tots els pares/mares de l’Institut. Amb aquesta activitat tan agradable pretenem crear un bon clima de relació entre el professorat i les famílies del Centre.

LOTERIA

L'Ampa obsequia amb una participació de la loteria de Nadal a totes les famílies que hi són sòcies. El numero es comunica per carta conjuntament amb la invitació al Sopar, s'exposa al web i al tauler d'anuncis de l'AMPA.

XERRADES I COL.LOQUIS

Organitzem xerrades adreçades als pares sobre temes que actualment ens preocupen sobre l’educació dels nostres fills i filles són:

Drogues

Adolescència

Trastorns alimentaris

Seguretat a Internet …

Lamentablement, aquestes xerrades compten amb un número molt baix de participants (10 persones aproximadament, entre un total de 600 alumnes). Esperem rebre sol·licituds sobre temes que siguin d’interès per a totes les famílies.