ACTIVITATS

COMIAT DELS ALUMNES Volem que l'estada dels nois i noias a l'Institut s'acabi amb un acte d'acomiadament que combini la solemnitat d'un acte acadèmic amb un comiat festiu de tots: alumnes, professors i famílies.

Per aquesta raó, i des de fa molts anys, en acabar 4t d'ESO i 2n de batxillerat celebrem un simpàtic i emotiu torn de paraules amb les intervencions de professors, representant dels alumnes, la direcció del Centre, i l'AMPA. 

Després es dóna a cada alumne una carpeta amb la fotografia del seu grup i el nom de tots i, finalment, fem una festeta, l'última, amb ball i ganes de passar-s'ho bé, sense que hi falti el berenar o sopar que aporta en su totalitat l'Associació de Pares i Mares.És una forma càlida i humana de dir "adeu" a qui ha passat una part molt important de la seva jove vida entre aquestes parets.


SOPAR DE NADAL


Al final del 1r trimestre organitzem un sopar per a tots els pares/mares de l’Institut. Amb aquesta activitat tan agradable pretenem crear un bon clima de relació entre el professorat i les famílies del Centre.XERRADES I COL.LOQUIS

Organitzem xerrades adreçades als pares sobre temes que actualment ens preocupen sobre l’educació dels nostres fills i filles són:

Drogues

Adolescència

Trastorns alimentaris

Seguretat a Internet …

Lamentablement, aquestes xerrades compten amb un número molt baix de participants (10 persones aproximadament, entre un total de 600 alumnes). Esperem rebre sol·licituds sobre temes que siguin d’interès per a totes les famílies.